divendres, 28 de novembre del 2008

Només volia "dir-vor-us"...

Un cop superat el maleït Jet Lag, puc assegurar que em trobo en perfectes condicions d’us.
Sí, us sense accent...

Us diré que torno a la normalitat.
Us diré que aquí fa molt de fred comparat amb el Carib Mexicà.


Us diré que una de les coses que no trobaré a faltar de Mèxic són els molts representants de US (United States) que hi havia a l’hotel suposo que, com nosaltres, assistents al CMTDGCG (Congrés Mundial de Temeraris Desafiadors de la Gran Crisi Global).


Us penjo la foto de l’altra cosa que no trobaré a faltar:


La tassa del vàter que deu estar a l’alçada justa que necessiten la senyora Martina (encarregada de fer la nostra habitació) i totes les seves companyes per netejar-la sense haver d’ajupir-se. Un cop vaig comprovar que el cubellet de brossa del lavabo era massa alt, vaig desmuntar un calaix de l’escriptori per alçar les cames i poder evacuar amb la meva facilitat habitual. Casualment ahir vaig veure unes imatges de Txumari Alfaro fent la demostració de quines posturetes són més recomanables per anar de ventre.

Us vull dir que afortunadament les notícies del dia d’ahir no van passar fa deu dies, perquè hagués anat de viatge mi tía Frasca, la del pueblo... com deia un amic:
Atemptat a Bombai amb turistes ferits (no diré res dels polítics), revolta a Tailàndia amb més turistes pel mig... i, a França, un avió Airbus 320 que acabaven de reparar s’estavella al mar en el vol de proves. “Una catàstrofe” deien els serveis informatius de Rac1...

Home és una desgràcia, sí... però si tenim en compte que a l’avió hi viatjaven set tripulants i que n’ha mort un, diria que és un miracle, catàstrofe hagués estat que l’Airbus anés ple. Tot i que si acceptem "catàstrofe" com a bona, què serà un accident múltiple a l’autopista AP7 amb diverses morts i més ferits? Un número més a sumar al còmput de l’any?

Si escolto aquesta notícia fa deu dies m’hagués conformat amb sopar en un restaurant mexicà en comptes d’anar a creuar la bassa en un Airbus 330, o sigui amb deu punts més... Us ho juro!

Ah! Us volia desitjar Bon Nadal, no?

Què hem fet els del PiT darrerament?