diumenge, 29 de març del 2009

III Participació del nano al Personatges Itinerants

Diumenge qualsevol i gens habitual a Quissapon, 19:50h.

De moment us haig de confessar que estic aclaparat per les amistats que he fet al feixbuc. A banda de les lectores i lectors del PiT (a qui agraeixo l'amabilitat i el suport rebut) m'he fet amic de gent de reconegut prestigi com en Màrius Serra (admirat pels anagrames i d'altres bestieses) en Mathew Tree (a qui professo una especial simpatia lingüística) i l'Ariel Santamaria (el de la CORI, COordinadora Reusenca Independent "juantxi", a qui escolto de vegades al programa Versió a Rac1 del Toni Clapés). És clar que tenen molts amics tots ells, però em fa gràcia que hagin acceptat la meva sol·licitud, un avi com jo amb el dit del mig alçat (encara que sigui per una ferida curada) deu fer, si més no, una mica de respecte, hi hi hi...

De les segones Jornades de la Catosfera a Granollers us diré que:

El nano, com hem estat anunciant els darrers dies a la barra lateral del blog, tenia intenció d'anar-hi, però per causes familiars (han vingut els sogres), festes de celebració d'aniversari (el d'ell i el d'una amiga germana de lector), anar al llit a les cinc de la matinada (que eren les quatre, però ja comença a flaquejar el noi...) i que l'organització de les Jornades no va voler canviar de cap de setmana (malgrat que el nano va demanar-ho per favor i entre cometes dobles...), doncs que s'ha fet tard i no hi hem anat! (I que consti, segons diu ell, que no era pas per estalviar-se la cervesa a en Víctor Pàmies)

De tota manera, entre el programari hi va estar buscant alguna cosa que li pogués interessar (essent com és ell de poc informal) i entre tot va veure que hi participaria un tal Javier Capitán (a qui jo no tinc el gust, però es veu que feia un programa a la tele). El nano va clicar l'enllaç i es va teletransportar a un blog d'aquest paio. Com és de la conya (el nano, es veu que aquest altre també... O almenys ho fa veure...) li va deixar un comentari en l'escrit que va ser censurat immediatament pel censor/ora del blog/oc.

Pssst, psssst... Es veu que el nano li deuria tocar la fibra sensible, perquè aquest (el capi que li diuen) es va equivocar sense voler en una frase que deia una cosa com: "... si uno vive aislado en al campo..." (escriu en castellà ell, eh?) I el nano li va dir que li havia agradat molt la crítica subliminal a l'explotació dels treballadors de les grans superfícies. (Tot i que el paio se les dóna de catxondo, eh? Però no va colar i el noi es va emprenyar com una mona albina de les frondoses jungles siberianes).

Aprofito que ara està fet pols (estirat al sofà després de buscar per tota la casa les sabates del sogre, que finalment ha hagut d'anar al cinema amb unes sabatilles de l'Ariadna...) per penjar la seva tercera participació al Personatges Itinerants sota el títol: Revenja (que no té res a veure amb el seu sogre). Si esteu seguint la història (o si tan sols voleu tafanejar per veure com escriu aquest sòmines) podeu fer clic a l'enllaç que us posaré al final d'aquest escrit que acaba exactament d'aquí a quinze paraules a comptar a partir de ja: Com sempre en lletres grans, perquè ho vegi clar tothom i totadona, hi hi hi...

Revenja

Vota'm al TOP CATALÀ!


Escrit per l'avi Gres fent feina al:


15 comentaris:

Ma-Poc ha dit...

Quines amistats que té pel Feixbook avi!!!

Doncs jo crec que el comentari del nano sobre això de l'"Al campo" era ben graciós i ben trobat. En fi... vaig a llegir la Revenja :)!

Carme Rosanas ha dit...

Avi, ja veig qwue n'esteu traient més profit que no pas jo del Facebook! I jo que no l'hi trobo la gràcia!

I és que parlar amb vos ja m'agrada ja, però prou que parlem aquí!

Aquest nano, ens fara cagar a les calces, avi... Ja us heu llegit al Revenja?

Patrícia Montañés ha dit...

Avi! Que se n'ha fet del Sergi? L'ha deixat sol a l'ordinador? Oju peligruu! Un petó a tots dos!

Jordi ha dit...

Què gran el Versió RAC1!! M'ho passo en gran mirant escoltant-lo! Per cert, avi, que sàpiga que vaig crear un grup al Feixbuc d'admiradors del mag Fèlix (del real i del de la imitació). Eh que m'enten, tio??

Ferran Porta ha dit...

Aquest Capitán, a qui no conec, no sembla que tingui gaire sentit de l'humor, oi? I dieu, avi, que s'hi dedica professionalment, a això de l'humor? Però, es guanya la vida? Caram, caram...

Un honor comptar-lo entre les meves amistats feixbuqueres.

Bona setmana, a vos i al nano!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Sergi!, encara t'espero a Granollers, bandidu!!

I mira que t'hagués sortit barata la convidada, que l'organització donava tiquets de consumició als assistents catosfèrics.

Bé, en una altra ocasió serà!

Els del PiT ha dit...

Ma-Poc:
Oh i què et pensaves tu, eh? Noi que jo tinc...
-Calli avi, no digui bajanades home, es creu que els farà molta il·lusió de tenir-lo com a amic aquesta colla? Vostè serà un número més com tota la resta! Quanta innocència...
Doncs tu diràs el què vulguis, però a tu ni tan sols et coneixen i jo, de moment, tinc més possibilitats que tu, apa!
-Au vagi a prendre la pastilla que se li refredarà, avi!
Gràcies Ma-Poc, em sento recolzat!
;-)

No home, que la Carme em vol dir alguna cosa, nano...
Dona, profit, profit... ;)
No et preocupis que quan em necessitis em tindràs bonica.
PS: Malauradament he hagut de llegir "Revenja" per repassar-ho abans que s'adormís al sofà el tanoca major del regne, hi hi hi...;)

-Vinga avi! Ja prooou...
Espera una mica... Patricia: el nano m'ha deixat a mi a l'ordinador mentre ell dormia la migdiada, sembla mentida que no aguanta res aquest jovent...
Petons reina!

Jordi:
Aquest el mago Félix està fet un tunante, oi que m'enteeens? Ja veuré com es fa per afegir-me a tot això que dius...
:)

Hola Ferraaan!!!
Això mateix he pensat jo quan m'ho ha explicat el nano, quines penques...
L'honor és tot meu i el plaer també, sou tots una colla de ximp-àtics, hi hi hi...
Bona setmana, maco!


Eeeep Víctor!
Noi espero que hagis tret profit de les jornades (a banda del càteringuegendada...). Si dic que et convido, et convido (encara que hagi de pagar una cosa de franc, eeeh? Que sóc home de paraula i ben ximple de vegades...)
PS: Com no vaig interpretar que tu hi aniries gaire massa i el programa no m'atreia especialment, no he fet l'esforç d'abandonar la celebració del meu aniversari (sogres inclosos) per anar-hi. Un altre cop serà, doncs...

Assumpta ha dit...

Però han aparegut les sabates del sogre del Sergi o no? :-))

He de llegir els Personatges tots, des del principi, que vaig perduda i sé que vàreu posar un índex (a proposta de nano, que jo ho sé tot... jeje) però em passo l'estona que estic a l'ordinador al meu blog i als altres blogs de visita i encara no ho he pogut llegir... aiiiiiiissss!!!

Apa, bona nit que és molt tard, eh? :-)

Kudifamily ha dit...

Primer: ara mateix vaig a picar a la porta del seu feis, Avi! (em reconeixerà desseguida: sóc la que va ventilant el membre viril del meu fill que encara no ha nascut a la foto del perfil... digui'm rareta, sí sí...)
Segon: aquest Capitan, una mica burro deu ser, no??? Jo hi tornaria, i a més posant que si no capta les conyes és que no és tan graciós com es pensa...
Tercer: porto un caos absolutíssim amb això del Personatges Itinerants... necessito un croquis. De moment vaig a llegir-me el del nano...
Petonassos als nassos!!!

Els del PiT ha dit...

ASSUMPTA:
Sí, sí... Van aparèixer a sota d'un moble de l'habitació del meu fill (de manera màgica, ja dic que el meu fill té poders...)
Entenc perfectament això que dius del PI, costa una mica de seguir el fil i, si a més a més, has de seguir el teu blog i els comentaris, es fa certament complicat, però només que hi hagi una persona (a banda dels participants) que hi trobi la gràcia, paga la pena de provar-ho.
;-)
Abraçades x 2, bonica!

Hi hi hi... MAIA, quina gràcia noia la fotocòpia del petit en blanc i negre :) Ja he acceptat la teva amistat (de fet ja ho havia fet de molt abans de tenir feixbuc, eh?)

D'això d'aquest capità (que jo mateix he rebaixat a la categoria de soldadet de plom i sotarràaaas, si existeix...) el nano no es vol fer mala sang. Tal i com vam advertir un company emblocaire novell: De blogaires n'hi ha de tota mena, uns que mosseguen i altres que no, només has de saber triar, és qüestió de paciència i ser feliç, hi hi hi...

Jo en quant al PI tinc la sort que el nano me'n fa un resum, perquè em passa com alguns participants que tampoc entenen res, hi hi hi...
Paciència doncs...
Ah! El nano em dóna records per vosaltres (ara té les mans ocupades i no s'hi pot posar...)
Petonàs!

khalina ha dit...

Caram avi, quines amistats més famoses!

Em fa gràcia que el sogre perdi les sabates. Aquí, els nens acostumen a perdre una sabata o sabatilla perquè se les van treient per tota la casa... però els sogres? jaja

I aquest Capi, també perd sabates o no té sentit de l'humor??

Assumpta ha dit...

Holaaaaaaaaaaaaaaa

De fet, jo tinc tota l'intenció de llegir-m'ho senceret... em fa ilu. Vaig llegir alguns personatges "sueltus" i els vaig trobar molt interessants (Mr. Bean amb va agradar molt... tot i que després vaig veure que tot era com una disfressa... però llavors ja anava mig perduda)

També m'agradava la noia japonesa d'en Xexu (però igualment li vaig perdre la pista aviat) i el personatge d'en Cesc, que anava a Galícia... però sembla ser que amagava un secret (però tampoc sé quin secret era)

Hi havia un xalat que havia matat la seva mare i amagava el cos a sota el llit jajajajaja... m'estic partint de riure mentre escric això (no perquè trobi especialment recomanable que els fills liquidin a les seves mares... nooooooo... si no perquè m'encanta com la gent li agradava embolicar la troca posant cadàvers i tot)

Com podeu veure... no sé ni el deu per cent de tots els embolics que heu inventant (ments rebuscades!!) però com m'encanten aquestes coses, vull llegir-ho TOT!!

Així que si dieu (parlo amb plural perquè parlo amb tots dos, eh?) que tan sols amb que UNA persona, a banda dels participants, hi tingui interés ja sou feliços, doncs ja teniu aquesta persona :-))

Per cert jajaja... que també m'ha fet molta gràcia quan he llegit que els participants també s'havien fet algun embolic. Estic segura que si hagués jugat jo, hauria estat una de les que s'hauria embolicat ;-))

Abraçades x 2 !!!

Assumpta ha dit...

Jajajaja Mr. Mean, quicir... perdó, perdó... :-))

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Sergi, tu ja saps que no ens calen excuses com la CDigital de Granollers per veure'ns.

Sempre que passis per Vallromanes, lo dejo todo i fem una birra on calgui.

Si pujo a Cardedeu estic segur de disfrutar del mateix tracte. :-)

Els del PiT ha dit...

khalina:
Gràcies bonica, un que té contactes...
-No es faci el txulo avi!
Au ja hi som! Hi hi hi...
Hola khalina!
Els meus sogres (que m’estimo amb bogeria literal) ja tenen aquest costum arrelat, vull dir el d’anar deixant coses per tota la casa... Només dir-te que el mòbil de la meva estimada sogra ha estat una setmana aturat a casa (i no perquè no volgués treballar el mòbil, sinó perquè se’l va oblidar a casa i han aprofitat per venir aquest cap de setmana sencer per venir a buscar-lo...)
Com no vaig fer la mili et diré: capi who?
;-)

Assumpta:
Holaaaaa, bonica!
Ets molt amable i generosa ;-)
He comparat alguna vegada l’experiència amb el joc del Rummikub (allò de les fitxes amb números on la persona que tira abans que tu et pot canviar la jugada que tenies coll avall) i ho he fet per la dificultat de sincronitzar els personatges. La veritat és que jo no he jugat amb tots i m’he estimat més centrar-me en Mean i la seva personalitat per procurar configurar alguna cosa entendible, però reconec que ha ajudat molt la tasca d’alguns companys amb major capacitat de síntesi (al meu cap hi tinc massa personatges d’una altra història ara mateix que em reclamen major atenció ;-) )

Per la meva part i la de l’avi (que m’ha ajudat una miqueeeta...) ens sentim feliços amb el teu comentari. :-) :)

Consti que jo també m’he inclòs en els embolicats.
Petons dobles!
:-)

PS: Al principi també m’havia equivocat amb el cognom d’en Mean ;-)

Vpamies:
Home!!!! Quina sorpresa avi miri qui hi ha per aquí!
Holaaa Víctorssapon!!!
Jo estic convençut que seràs ben rebut arreu del món, fins i tot a Quissapon ;-)

(La birra? Pendent i sense alcohol...)
:-)

Què hem fet els del PiT darrerament?