dijous, 1 de maig del 2008

8è Aniversari de Rac1

Tal dia com avui fa vuit anys va néixer Rac1, una emissora de ràdio privada que emet exclusivament les 24 hores en català. Vint-i-dós dies després va néixer el nostre fill Joel, un català que ha crescut escoltant les veus de gent com l'Albert Om i l'Hora del Pati i després en Xavier Bosch o ara en Jordi Basté cada matí mentre esmorzem amb El món a Rac1.


Les veus de Rac1 són les que acompanyen la major part del temps de la meva vida, mentre escric, mentre treballo, al cotxe. Exactament el mateix que li passa a un bon munt de gent d'aquest petit país.


Avui sentia unes paraules del de la Cópez -a través del Diàling del Món a Rac1- on aquest, el Fedeguico el Glande, es referia a Rac1 com una emissora clandestina que no escolta gairebé ningú. No fa gaire va dir també que era una ràdio pública finançada amb els diners de tots els catalans. Això demostra la seva ignorància respecte el panorama actual en el món de la radiodifussió. El que no entenc és que hi hagi algú capaç de creure una sola frase d'aquest mentider compulsiu. El millor és no fer-li cas, ell mateix s'enfonsarà i com apuntava en Jordi Basté, aviat el clandestí serà ell.
No sé perquè acabo citant aquest paio si jo només volia felicitar l'emissora pel seu aniversari.
Des d'aquest petit racó de món:
Felicitats Rac1!!! Que en feu molts més.


Ah! També és el dia Internacional dels treballadors.

3 comentaris:

Dani ha dit...

L'acabes citant perquè es fot per on sigui, aquest tio. Sempre es cola. Algú té cucal?

Els del PiT ha dit...

No és aquest el signe de descollonar-se?

Anònim ha dit...

Només un comentari sobre el dia del treballador:hi ha treballadors que treballem perque els treballadors celebrin la seva festa,jajaja
Un petonet família!!!
Natàlia

Què hem fet els del PiT darrerament?