dissabte, 19 d’abril del 2008

Coses bones i dolentes.

Dues cosetes per avui:
1a.
Aquesta setmana m'he assabentat que el tercer vídeo més vist al YouTube -gairebé 69.000.000 de visites i sumant- és de Guillermo Zapata i la protagonista a la pantalla és la Fátima Baeza, l'auxiliar que s'enrotllava amb la Dra. Maca a l'Hospital Central. He estat a punt de ficar la pota, ja que he visionat el curtmetratge pensant que era la Malena Alterio, la Belén que s'enrotllava amb l'Emilio, el porter d'Aquí no hay quien viva.
Com penso que no us el podeu perdre, aquí us el deixo:



2a.
D'un èxit positiffo a un de negatiffo -com diria en Van Gaal: La pitjor actuació de la historia comesa a Operación Triunfo. Dedico molt pocs minuts a mirar la televisió a la setmana, el maleït atzar ha fet que jo fos un dels que va presenciar garratibat l'atemptat contra els tons musicals d'aquestes noies. Només vaig veure fins les nominacions, no tinc ni idea què ha passat després, sento no poder informar, a pesar que segur que la majoria ho sabreu.



Destacar sobretot l'Esther -la de negre- que es va guanyar una bona repassada per part de l'incombustible Risto Mejide. Fixeu-vos que el públic assistent a la gala, que, normalment i segons sembla, està en contra d'aquest paio, fins i tot està d'acord amb ell.


Els nervis poden jugar una mala passada en ocasions, ha estat molt dur per les dues noies segur, només espero que sàpiguen recuperar forces i procurar aprendre d'aquest greu error. Aquesta setmana ja ho va advertir en Manu Guix, director musical d'OT, que va ser entrevistat per Jordi Basté a El Món a Rac1:
Hi ha unes noies que han de fer el tema de Shakira Las de la intuición, que... uf! -va venir a dir.
Desitjo que això les posi a lloc i es converteixin en Las de la ilusión, que la il·lusió és molt bonica i la vida molt dura.

3 comentaris:

bajoqueta ha dit...

Mare de déu quina desafinamenta...

Els del PiT ha dit...

És fort oi?
Doncs el pitjor és que et passis el dia sencer amb aquesta cançoneta al cap, desafinamenta inclosa, és el què m'ha passat avui. :S

bajoqueta ha dit...

Uf molt fort i molt agobiant! Jo ho sento per esta gent que està intentant ser famosa, però crec que no se pot aconseguir en tant poc temps lo que la gent fa en molts anys. No ho mires que te donarà algun trauma! jajaja.
Bona nit!

Què hem fet els del PiT darrerament?