diumenge, 20 d’abril del 2008

Les set (mil) diferències

Divendres passat els meus ulls van tenir una visió -cosa estranya en ells- i la meva ment va anar més enllà en el passat per establir un paral·lelisme.

Entre les dues fotos que penjo a continuació han passat vint-i-dos anys, però el Mini ja en tenia uns quants més. El dia que mon pare va decidir pintar-lo d'aquesta curiosa manera en el passat:
-Era conscient que s'avançava a la seva època?
-Era mon pare un visionari del futur?
-En podíem haver tret alguna pela d'allò?
O potser és que l'amo d'aquest Porsche és un amant de les coses retro?

Vaig estar a punt de comentar-li que volia fotografiar el seu cotxe, però ell entrava a una botiga a comprar amb la dona i jo, coneixedor de l'al·lèrgia que tinc a les botigues, vaig pensar que aquell no era el millor moment per demanar res, no fos cas que ell patís la mateixa malaltia. Per tant vaig fer la foto a l'estil paparazzi, fent veure que parles, bla, bla, bla i de sobte, clic.
Com avui és diumenge i molta gent farà els passatemps del diari, proposo el joc de trobar les set diferències -o les set mil- per als que us hagueu quedat amb ganes:


M'apunto la primera:

El mini el condueix un paio escanyolit tot ell o almenys és el que s'entreveu... -com dius? Que jugo amb avantatge? Sí i què, d'alguna cosa ha de servir proposar un joc estúpid com aquest, no?- continuo i espero sigui sense interrupcions mentals: ...amb unes grenyes escarola, ulleres horribles i cara de pàmfil que està enamorat i se li nota, que a més estrena carnet de conduir per què no treu la mà del volant i se li nota.
Ah! Per cert, no val dir que l'un va cap aquí i l'altre cap allà, perquè seria relatiu, a pesar que el Porsche era orientat a Sud i el Mini cap a l'Est, bé aquesta és una altra :)

A partir d'aquí el joc està servit, sort i salut!

6 comentaris:

La Martona ha dit...

Buf, difícil, difícil... Potser que el Mini té la capota més gran que la del Porsche i que fa cara més simpàtica ;)

Els del PiT ha dit...

M'agrada aquesta de la cara, sí el Mini feia cara més simpàtica i menys agressiva.

Anònim ha dit...

Según tu padre, tendrias que buscar en el archivo fotografico, el "estocado" del 600 y el modelo CITROEN-GSM (bicolor).
Pero para mí, lo mas sorprendente, es como podias colocar tus piernas tan largas como las tienes, dentro de un espacio tan reducido (?)......Y estar sonriendo al mismo tuempo.

David JB ha dit...

Doncs jo l'única diferència que hi trobo és que el mini no té retrovisor... no sé, ara no veig més diferències ehhh

Dani ha dit...

La diferència més clara és que el mini està pintat mirant al futur, i el porsche mirant al passat!

Els del PiT ha dit...

maite: quan apareixi un cotxe pintat com el GSA faré el mateix, en quan el 600, com crec que mereix esment apart, el reservava per un altre escrit, malgrat que jo era molt petit, el recordo a la perfecció. Digues-li a mon pare que acaba de demostrar que és un visionari.

Laprí|david: el Mini sí tenia retrovisor, a la foto no es pot apreciar, però era d'aquells que quedaven collats al marc de la finestra. En la foto queda a l'alçada dels meus ulls, vull dir els del novell pardillo al volant ;)

dani: bona apreciació, suposo que et bases en que darrera el mini hi ha un Renault 14 vermell prehistòric i en la foto del Porsche hi ha massa pistes que demostren que és actual, com per exemple els mahons del mur, queda clar que són del segle XXI, l'estil de la vorada és indicatiu, a més fixa't en la tanca metàl·lica, quina sobrietat! segur que aquesta simetria en les formes no es va usar en polígons fins l'any 2000 d.c. Ara bé, la clau definitiva és l'asfalt, no tinc paraules.
Salut a tots!

Què hem fet els del PiT darrerament?