divendres, 30 de maig del 2008

Els homes perdem pistonada

A finals de la setmana passada la meva dona va rebre una circular:

Dijous 29 de maig i aprofitant que els nens de 6è se’n van d’acampada, hem organitzat un sopar de mares...bla, bla, bla...

L’Ariadna acaba aquest curs el 6è i, per tant, la meva dona és una mare que no es perdrà aquest sopar, és clar, s’apunta a tot arreu...

Flipo!


Nois reflexionem, estem perdent molta pistonada. Em sento discriminat per aquest tipus d’esdeveniments, però haig de reconèixer que elles s’ho munten molt bé i que nosaltres som més independents. Ja em passa sovint que de la colla queden només les dones per celebrar algun aniversari. Sé de grups que celebren actes similars anant tots –pares i mares- però entenc que es fa difícil combinar cangur per tothom.

Aquesta setmana els homes del temps l’han tornat a clavar, l’anunci de pluges i tempestes han fet posposar l’acampada. La meva filla està emprenyada com una mona, ja que no ha caigut ni una trista gota, jo suposava que es posposava tot i la meva dona ahir al vespre se’n va anar... al sopar!?!
Clar, com era dins uns restaurant no es mullarien...

Hi haurà un altre sopar de mares la setmana que ve quan sí vagin d’acampada els nens?
Quí lo sá?


4 comentaris:

bajoqueta ha dit...

Ale, ale! No sigues dolent amb les dones que segur que s'ho ha guanyat. Organitza'n tu un d'homens :P

Els del PiT ha dit...

No, si no sóc dolent i no dubto que s'ho hagi guanyat, però no creus, bajoqueta, que és discriminatori? Perquè jo m'hi sento de discriminat.

Ja fa temps que hi penso en organitzar un sopar d'homes, sempre es diu, però mai es fa, els homes som com els peixos: morim per la boca ; )

Anònim ha dit...

Sergi, t'haig de dir que aquest retall m'ha inspirat molta solidaritat, com comprendràs, ja que la meva dona era una de les "instigadores" del sopar de "mamàs". (Ull, que ara amenacen amb una sessió de Tapper-Sex!)
Ara bé, ho tens facilíssim, noi. Oi que l'acampada de les nenes serà aquesta setmana? Doncs apa! Espero la teva trucada per sopar Dijous...

Els del PiT ha dit...

Dijous, malgrat ser el dia que tinc més feina -ja ho saps- podem fer un petit esforç.
Lloc? ens truquem. Hora: potser entre dos quarts i les deu. Qui? Martí F. i, de moment, jo mateix. Algú més?

Què hem fet els del PiT darrerament?