dimecres, 11 de juny de 2008

Plataforma per la llengua contra Air Berlin

En Francesc B. -company del Collell- m'envia un correu a fi que el reenvïi i el difongui entre els meus contactes, com molts d'altres que corren, però crec que aquest mereix ser penjat al blog:


AIR BERLIN: FEM QUE RESPECTIN LA NOSTRA LLENGUA!


Benvolguts/benvolgudes:

Fa pocs dies el senyor Joachim Hunold, director general de la companyia aèria Air Berlin, que opera als territoris de parla catalana, amb vols entre Alemanya i Palma, Barcelona, València o Eivissa, feia unes afirmacions a l’editorial de la revista Air Berlin magazine on deixava clar el seu menyspreu cap a la llengua catalana i cap als ciutadans de Catalunya, les Illes Balears i el País Valencià en negar-se a escoltar les recomanacions del Govern Balear demanant més presència del català a la seva empresa. Air Berlin ha començat a rebre les primeres protestes, però el responsable de l’aerolínia a Espanya i Portugal, el senyor Álvaro Middelmann, ha reafirmat les declaracions de Hunold. Com que Air Berlin no rectifica, des de la Plataforma per la Llengua demanem la col·laboració de tothom perquè hi aporti la seva queixa i aconseguir que Air Berlin no només no insulti el nostre poble i la nostra llengua, sinó que tingui en compte el català com a llengua apta per al mercat.

Després d'aquest text la Plataforma et proposa que et queixis a l’aerolínia a través del web que han obert expressament per a aquest tema, www.plataforma-llengua.cat/airberlin, i que reenviïs el missatge a tothom que coneguis perquè tothom pugui expressar-li el seu malestar a la companyia. Em sembla una iniciativa que em fa aportar el meu petit granet de sorra per la causa. He entrat i he signat i enviat la queixa a Air Berlin, només has de posar el teu nom i el teu correu electrònic i enviar-ho, així de simple.
Acaben la carta amb aquesta frase:

Queixa’t i fes que respectin la nostra llengua!

Ho signa l'Àrea de Participació i Voluntariat Plataforma per la Llengua.


Què hem fet els del PiT darrerament?