diumenge, 14 de juny del 2009

In Transferible...

Aquest cap de setmana el nano marxa amb la seva dona a celebrar que fa 17 anys que es van casar. En realitat fa més temps que viuen junts, ho sé perquè m’ho ha explicat algun cop i he xafardejat pel blog, però oficialment avui és el dia.
Aprofitant que quan el sòmines va fer els 40 (ara ja fa més d’un any) els amics li regalaren un cap de setmana de desconnexió per l’Alt Empordà, que dius: Si és de desconnexió per què vas amb la dona? Resulta que encara no havien fet la desconnexió i corrien el risc de perdre el regal, per tant, no podrà estar pel PiT fins el proper dimarts, tirant llarg, eh?

Aquest matí ha hagut d’anar d’urgències perquè s’ha llevat amb molt mal al genoll (és clar, es creu que encara és jove i no ha assumit que a partir dels 40 ja comences a tenir una edat per fer segons què...). És veu que fins i tot el metge i l’auxiliar han rigut quan han sabut que en tenia 41! Ja li dic jo sovint que no els aparenta, per això no em surt dir-li “home” i sempre li dic “nano” (de fet molta gent li diu això...). La setmana d’excés “bicicletero” li ha sortit cara, el ximplet ha fet prop de 50 quilòmetres en total, hi hi hi...

L’esport ja té aquestes coses, si no el practiques sovint te la fot per on menys t'ho esperes, per això jo no vaig ni a la petanca amb els iaios! Si almenys li paguessin una morterada al nano...

Com aquest datpelcul d’en Florentino i el seu talonari.
Heu vist la quantitat de diners que s’està gastant en els temps de vaques flaques que corren? És clar que, al madrit merengue, les vaques a més de flaques tenien puces, però això no justifica que el paio vagi llençant els diners (que no se sap d'on sortiran) i encarint el mercat a tort i a dret!


A tot això, avui la veïna m'ha passat La Vanguardia (sense accent a la segona A perquè és en castellà), però la del dimecres, i fullejant ja sortia un anunci d'un banc portuguès (molt religiós que deu regalar les hipoteques als clients, si tenim en compte la quantitat d'anuncis que he vist dient: "Gracias Espíritu Santo"). A l'anunci es veia la foto del Cristiano Ronaldo (que també deu ser molt religiós i generós per la xuleria que regala...) dient que no sap on serà d'aquí a tres o quatre anys, però sí que sap on seran els seus calers...

Coi! Jo també ho sé: Repartits entre despatxos d'advocats, cases d'oci nocturn i locals de gresca madrilenys, aquest el veig sortint pels programes aquests del cor per recuperar estatus social...

Jo, amb tot aquest enrenou de fitxatges, he agafat por. Sí, dic por de debò, perquè no voldria haver de triar entre quedar-me al PiT amb el nano, la seva família, un plat a taula i un llitet al safareig o anar-me’n al madrit a cobrar una pasta gansa, hi hi hi...
És per això que, com vosaltres lectores i lectors habituals del PiT haureu pogut comprovar, he fet una de les meves: He deixat constància en la capçalera del blog que, per molts florentinus que vinguin, aquí trobaran la porta tancada!

(Més que res perquè no sé què diria el nano al respecte, que amb la crisi, si veu pasta pel mig, és capaç de vendre’m...). Com jo no sóc un mercenari qualsevol, des d’avui em declaro totalment Personal in Transferible, apa!

(Espero que no s’enfadarà el nano per haver retocat la capçalera i haver esborrat l'antic nom del blog, però penso que ja tocava fer net i, a més, calia donar un toc de color menys blau periquito merengón...).


Escrit per l'avi Gres (el mateix que ha fet la feina i es pren uns merescuts dies de descans per evitar quedar-se de cangur, hi hi hi...)

29 comentaris:

bajoqueta ha dit...

Ja el felicitarà de part nostra :)

Jo crec que se liarà una bona quan veigue lo que li ha fet al títol... jo m'amagaria baix del llit perquè la bronca pot ser monumental :)

Jo del xiquet este que li han pagat tants duros per fitxar-lo ho trobo molt malament. La gent morint-se de gana i ells gastant los diners a "la ligera".

Sergi ha dit...

Esperem que al nano li vagi molt bé el descans, i ja que no descansarà de dona, almenys descansarà de vostè, Avi, que de vegades es fot en uns merders... Però això de canviar la capçalera no sé si li farà massa gràcia... prepari's per represàlies. I ja s'ho ha pensat bé això d'anar al Madrid? Pensi que tots som professionals, i si li paguen bé per fer de blogger a la capital del regne, potser s'ho hauria de repensar. Hi ha ofertes que no es poden rebutjar, especialment les de la màfia. Ups, s'ha entès que el Florentino és de la màfia? No volia dir això, eh? O sí?

JJMiracle ha dit...

Avi, pregunteu-li a "papá Estado" d'on sortiran els calés per finançar els fitxatges.

Canviant de tema, me n'alegro que us declareu intransferible. Segur que a les Espanyes no us sabrien apreciar com us mereixeu. I digueu-li al nano que, per fer-ho bé, hauria hagut d'anar a l'Empordà en bicicleta :-D

Jesús M. Tibau ha dit...

felicita'l a ell i a la seva dona de la meva part.
(Ella deu ser una santa. Això no li diguis a ell, que quedi entre nosaltres)

USD ha dit...

felicitats als tres, per la part que us toca

Ferran Porta ha dit...

Ai, avi, quin món de mones! Sap què podria fer-se, perquè fitxatges com el d'aquest xutapilotes no desestabilitzessin el mercat? És molt senzill: que la resta no pugessin al carro de la indecència! Que el mafiós (ai, perdó, com al XeXu, se m'ha escapat!) acomplexat del Florentino pagui el que vulgui; espero que el nostre Barça, ni ningú altre, sucumbeixi a la temptació d'aquesta bogeria dinerària. És vergonyós.

Avi, feliciti al nano, quan torni, pels 17 anys de matrimoni. Ah!, i digui-li que es cuidi el genoll!

Garbí24 ha dit...

La questió es que no es lesioni el qu més es fa servir en aquestes celebracions i en quant al florentino...suposo que d'aqui poc es veura una taca blanca desde el meteosat sobre madrid de la quantitat de samarretes que aquest paio haurà de vendre .Comptant un benefici de 30 € la unitat n'ha de vendre 3.133.333 , molta tela ......per camisetes CR7

McAbeu ha dit...

Primer que tot felicitar al Sergi i a la seva muller pel 17è Aniversari i desitjar-los un feliç cap de setmana a l'Alt Empordà.
En segon lloc i referent al mal de genoll, recordar-li que alguns (quan ens va dir que s'havia comprat la bicicleta) ja el vam avisar que una cosa era comprar-se-la i una altra molt pitjor era fer-la servir. Que aquesta mania per la salut ens matarà a tots, i pel que veig ja comencen a arribar les conseqüències...
I per últim, però no per això menys important, felicitar-lo a vostè, AVI, per mantenir-se ferm i no caure en la temptació dels traspassos milionaris. Que, en els temps que corren, és una vergonya el que està fent en Florentino.
P.S.: En Sergi s'enfadarà segur pel retoc de la capçalera!. Aquesta vegada l'heu fet ben grossa, AVI.

Assumpta ha dit...

Aviiiiiii!!! Jajaja... ai, ai, quan en Sergi vegi la capçalera!!... Tot i que imagino que vostè es sabrà defensar molt bé a base de "clatellorrots" jiji

Algú ha parlat de Mafia?? On?? jajajajaja

De moment, la cara de perdedor de Cristiano Ronaldo els culés ja l'hem vist a Roma!! ;-)) Mal perdre té el portugués...

Vosté no ens deixi, eh? Aquí amb nosaltres... ja sap que jo li prepararé bons berenarets (per dinars i sopars de veritat ja ho farà la Bajoqueta, que jo no en sé de cuinar jiji) i ens explicarem batalletes :-)) (si al Sergi no li millora el genoll pot seure amb nosaltres també a fer vida de jubilat jaja)

Aaaaah!!! I moltes felicitats Sergi ♥ Penélope!! Que sigueu sempre molt feliços!!

Carme Rosanas ha dit...

Ja veurem com s'ho pren el nano això de la capçalera... però m'alegro que sigueu in transferible! Aquí us necessitem... allà no us entendrien pas...

Felicitats a tots per la part que us toca!

kweilan ha dit...

Felicitats per l'aniversari!

zel ha dit...

felicita'l de part meva, quina alegria, i a vos avi, ja us va bé poder tafanejar, eh que si?

A mi m'agrada la capçalera, ja veurem ell què dirà...i per cert, em sembla que alguns, encara que ens transferim, no ens comprarà ningú...

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Juga-t'hi el blog que els diners del Florentino surten de "La Caixa". Aquella que era de tots fins que als caixers automàtics va posar com a opció primera i predominant el castellà.

Diners recaptats a Catalunya per pagar els excesos de la capital. Mira que en som de provincians quan volem!

rits ha dit...

Moltes felicitats per l'aniversari!!! espero que el cap de setmana els hagi servit per pendre força i fer 50km de bici més!!!

De Florentinos n'hi ha uns quants repartits pel món! el diari d'avui portava la quantitat de coses que es podrien fer amb els diners dels dos fitxatges!!!! no s'ho pot arribar ni a imaginar!!!!

Ma-Poc ha dit...

Anem per parts: Felicitats al nano pels 17! espero que descansi durant aquests dies!!!

Avi Gres, no sé què en pensarà el nano d'aquesta modificació de la capçalera (d'altra banda molt encertada), amb aquest vermell sagnant!

Salut!

Martí ha dit...

Avi, resi per que en Sergi torni content i satisfet de la seva escapada, perquè la iniciativa del canvi de capçalera, no crec que li faci massa gràcia al "nano"...

Espero que aquests dies hagin estat profitosos, la Penèlope també es mereix tenir-te per ella sola uns dies, encara que sigui amb els genolls corcats.

Del tema del Realísimo millor no parlar-ne que m'excito.

Fins aviat!

khalina ha dit...

Felicitats a la parelleta!

A veure quin regal li porten, Avi. No digui res del canvi de la capçalera del blog, almenys fins que no rebi el regal. No sigui que li l'enviin per missatger a un avi merengue.

GAIA ha dit...

Felicita de la meva part al nano i a la seva "esposa". Diga-li que cuidadin amb els excessos, eh? Que ja te una edat!

Thera ha dit...

Això, felicita al nano de part meva! Escolta, la capçalera està bé, pel meu gust un pèl vampiresca trobo...però aquest roig encès fa goig, i tant!

Mon ha dit...

No pateixis avi, si son a l'Empordà segurament en un cop de tramuntana la dona vola uns minuts i el nano desconecta...

Això si, per mala sort es cert que la tramuntana dona mal de cap...


Un cop d'aire de tramuntana neteja totes les neurones, arribaràn ben diferents... vigili!

Un petò.

Mon

Els del PiT ha dit...

Oooooooooh!!!
La maaare que lo va pariiir!!!
On s’ha ficat aquest homeeee?!?
Però si ha convertit la capçalera en l’escenari d’un crim!!!
:-O

Això és traïdoria, atracament a mà armada i sense mirament!
:-(

Oooooh!!! Ooooh!! Oooh! Ooh...
Però si ho ha fet per no deixar-me... Quin gest ha tingut més... Emocionant... Caram, ara m’emociono...

Companyes i companys (amics tots):
Moltes gràcies per les vostres felicitacions d’aniversari, sembla que té força mèrit estar gairebé 25 anys fidel (sí fidel) a la mateixa dona... Certament això dels 17 anys són els oficials de casat i no resto mèrit, és clar, ella hi posa sovint més que jo, perquè a mi no m’entén ni el paio que sempre em mira des de l’altre costat del mirall...

Ara no sé què fer, potser no caldrà modificar res, però no em desagrada que s’hagi declarat “intransferible” i, vist així, tampoc altera el nom del PiT...
Haurem de treballar una mica el disseny, però em quedo amb el gest fidel de l’avi. Potser és que m’he estovat massa després de tanta aigua, sabons amb aromes de Merlot, champús de vins diversos, relax i seguint el que em va aconsellar el metge rialler: Sobretot, el membre en repòs (clar que als metges no sempre se’ls fa cas, oi?).

Doncs res, que volia agrair-vos la vostra paciència infinita i la de la meva santa esposa.

PS:
El màfies ésser suprem:
9.000.000 de samarretes hauria de vendre per recuperar inversió del xulo xutapilotes i crec que 6.000.000 per l’altre bon noi amb nom lleig. El benefici per samarreta és de 10€ (Sala Martin dixit avui mateix...).
La bicicleta espera al garatge i tan bon punt em recuperi dels dos genolls (ara em fa més molèstia el que tenia més o menys bé) tornaré a pedalar, que encara sóc jove! (O almenys això vull creure...).
Per cert, el mateix dia de l’aniversari (14) mentre sopàvem ens van trucar que ja havia nascut la meva fillola Noa, filla del meu germà músic, així que el regalet que li portàvem a l’avi (una rajola de xocolata negra de Pals) se la cruspirà la meva cunyada a l’Hospital, per ajudar-li a passar de gust el post part.

Apa, gràcies a tots, que ja us he colat sencer un mini post de mandrós i relaxat.

:-)

Cris (V/N) ha dit...

Primer Moltes Felicitats pels 17 anys!!!!.... Té un estil divertit el teu bloc!! M'el quedo per repassar, amb permís :).... Et contesto aquí a un post d'un col·lega, on em demanaves per un "curt".... Allà t'ho he posat, però per si les mosques t'ho passo aquí, d'acord? Salutacions cordials, i si coneixes el lloc de "la foto" m'ho diràs??? http://www.vimeo.com/4830134

Els del PiT ha dit...

Cris:
Moltes gràcies i benvinguda al PiT!
Fa estona que el cap em balla...
Que jo et vaig demanar un curt al blog d'un col·lega?

Potser vol dir el bar d'un col·lega, nano...

Què té a veure això avi?!?

Curt, de cafè, oi que ens entenem? Hi hi hi...

Ara hauré de repassar tots els comentaris fets abans del "stage" a Peralada que, pel que veig, sembla que no m'ha servit de gaire... Si em pots donar més dades t'ho agrairé de debò.
:-)

Ara mirarem aquesta pel·lícula del bar de Masnou.
Un petó bonica!
:)

Cris (V/N) ha dit...

Gràcies per la teva visita, un plaer de comptar-hi :) El bloc on em vas preguntar el tema del curt, és un de molt bonic on hi fan "concursos literaris".... algo de tens un racó dalt del cel.... tinc mala memòria, i ara no ho sé del cert.... Això és una bona pista???

Jordi ha dit...

Crec que en el contracte del xul·let aquest d'en CR9 hi figura que cada setmana (10 dies a tot estirar) haurà de ser vist amb una nòvia nova. I haurà d'anar alternant famoses (per allò de l'escàndol) amb d'altres noves de trinca (ui, què he dit!) per tal que els programes del "corasson" augmentin la nòmina de convidades.

Felicitats, nano, per l'aniversari. Aprofiteu-ho bé i desconnecteu a fons!!

Jordi ha dit...

Sergi, a millorar-se i a desconnectar, sobretot!! L'avi, quan agafa el control de la situació, és imparable!

Els del PiT ha dit...

Ja ho he esbrinat Cris, el blog és Tens un racó dalt del Món d’en Jesús M. Tibau (el de la barba, ulleres, camisa lila i cara de pensar: algún dia tindré un fill i es dirà Marc... Que pots trobar més amunt en aquesta caixeta de comentaris) i no, no tens mala memòria, anaves bé, la pista és bona.
;-)

Amics Jordis:
Gràcies macos, aviat m’hi poso!
;-)

jomateixa ha dit...

En els temps que corren 17 és tot un rècord. Felicitats i apassar-ho bé.

Els del PiT ha dit...

Ui jomateixa!
Se m'havia passat la teva felicitació!!!
:-(
Moooltes gràcies guapa!
:-)

Què hem fet els del PiT darrerament?