dilluns, 9 de novembre del 2009

Els propietaris que es volien desempallegar de les seves propietats de qualsevol manera i el vailet que es tocava el cacahuet

Lectores i lectors que llegireu això amb la butxaca i la consciència, tan buida l’una com neta l’altra, de saber que no teniu res a veure amb els casos PP (Pretòria i Palau):

Que la cosa està fotuda no m’ho he inventat jo, que la gent no arriba a final de mes tampoc, però que potser la cosa es veurà amb més optimisme quan realment hi hagi brots verds pel mig... no sabria dir que sí ni que no, ni tan sols amb exactitud.

Una miqueta de música per amenitzar?

No fa gaire passejava per Quissapon del Vallès camí del cotxe a la feina (o a l’inrevés, perquè com vaig cansat a tot arreu de no anar al gimnàs...) i no em vaig poder estar de fer unes FAQ, que no és allò que us penseu de les preguntes i respostes més freqüents sinó:

Fotografies d’Alta Qualitat


Qualitat que podreu comprovar amb els vostres propis ulls, si és que aquests encara són allà on us els posaren abans de néixer i no han emigrat al clatell per veure la vida des d’una altra òptica (tantes hores davant d’una pantalleta com la que tinc jo mateix al davant poden obrar miracles en l’anatomia humana...).

Com probablement aquesta setmana tindré doble feina al PiT per qüestions que no vénen al cas, o sí, deixo les FAQ per tal que parlin elles soles, perquè una imatge...

—Val més que mil paraules, eh nano?
—Diuen, però no sempre és cert això avi... eee... mmm... per exemple: pensi en la gent que no hi veu i segueix programes de tertúlies interessantíssimes on surt la Belén Esteban... si no li veuen la cara...
—Si no li veuen la cara... què?
—Eee... no, definitivament no és un bon exemple aquest...
—Hi hi hi...
—Li fa gràcia, eh?
—No, és que ara m'ha vingut al cap una anècdota que m’ha explicat la teva dona...
—Anècdota meva?
—No, no... una anècdota / acudit / llegenda urbana que li han explicat d’un nen d’uns quatre anyets que està al sofà de casa tocant-se el cacahuet...
—...?
—Diu que la mare el renya i el vailet li contesta que s’està buscant l’os...
—Del cacahuet?
—Sí, hi hi... la mare, indignada davant de l’escena, li diu que deixi de tocar-se’l perquè allà no hi ha os ni ossa que valgui!
—I té raó, eh?
—Sí nano, però el nen li respon que de vegades sí que el troba, hi hi hi...
—La mare que el va...!
—T’ha fet gràcia, eh?
—Sí avi, mooolta... apa, anem per feina... pengi vostè les fotos que ja estic esgotat, eh?
—De gratar-te els kiwis al vàter deu ser, nano!
—...?!? Aquí li deixo un espai per les FAQ, que jo vaig a sopar...

A la primera foto, a banda que el català brilla poc, no hi veig res d'estrany nano, és normal que rebaixin els preus ara amb la crisi...

Naaaanooo!!! Que la segona no es veu gaire bé, eeeeeing?!?

Per això li vaig fer la tercera, ooooing!

Ooooooh!!!

Aclariment primer:
Després de negociar amb els amos el preu de la publicitat i no arribar a un acord almenys tan decent com els dels casos PP abans esmentats, he manipulat les FAQ per tal que no se’n pugui fer cap negoci, si és que això era possible per part dels propietaris de les cases fotografiades.

Ep! I que només he remenat els números de telèfon, ho dic per les malpensades i malp... que pensin malament... amb la ment... mala, eh?

Aclariment segon:
No disposo dels números sencers perquè han quedat amagats, però si algú està interessat que em truqui... 6i0 A2 G9 i 2 números més i potser m'hi arribi...

Escrit per Sergi M. Rovira
—No tot, eh? Que jo també faig feina...

13 comentaris:

Clidice ha dit...

arribarà el dia en què no tindràs temps de fer les FAQ perquè t'haurà assaltat algun propietari per obligar-te, sota amenaces que ni un marine, a quedar-te la casa, el lloro, la sogra i cinquanta mil peles de regal (més que res perquè no les va canviar quan tocava :P)

kweilan ha dit...

Aquests que la regalen deuen tenir cua no? Aquests títols larsonians que poses últimament et queden molt literaris.

JJMiracle ha dit...

A veure, en aquest últim cas, en què quedem? Es ven o la regala? Em sembla que al propietari li falten uns quants brots verds d'aquells… (O n'hi sobren!)

Sergi ha dit...

Home, si me l'han de regalar sí que m'interessa, que després me'l vendré i em podré tornar un especulador, fins a protagonitzar algun cas com aquests PP que dius, o similar.

Jordi ha dit...

Potser aquesta que regalen és on el Millet hi té tot el material classificat i top secret. Vist d'aquesta manera, quan et venguis el pis pots aprofitar per treure't de sobre l'Avi: venc pis amb avi inclòs!

McAbeu ha dit...

Seguint una seqüència lògica tenim que el primer immoble urbà ens el rebaixen, a la segona FAQ ja ens el regalen i segur que al tercer que vas trobar ja et pagaven si te'l quedaves. Per això no n'hem vist la foto no? :-D
Parlant una mica (només una mica) seriosament: Aquests cartells van en augment per tot arreu i demostren que els brots verds són només al·lucinacions potser provocades per altres brots més o menys verds, com va dir un economista famós: "La cosa està mui mala, hijo mio!" ;-)

Assumpta ha dit...

Exactament per on cau aquesta que regalen? :-)

Cèlia ha dit...

Per ser regal no s'hi veu pas cap cua, és que ja no s'accepten regals? Porten mala estrugança! O que ho preguntin als polítics! (alguns, no tots!)

Ma-Poc ha dit...

haha... això de les FAQ dóna molt de si... jo estic amb l'assumpta... excatament on la regalen? ;)

Cris (V/N) ha dit...

Doncs miris per on miris, cartells d'aquesta mena a patades, no sé quan s'acabarà, però, si us plau, que sigui ben aviat :) Unes fotos que, bé, callem (hihihi) Petons a la família eh? :)

bajoqueta ha dit...

Vaja decepció, pensava que era cert que regalaven algo, ja anava a agafar l'avió per venir jajaja

asimetrich ha dit...

caram, quin tros d'estudi de mercat!. Ara veig clar que cal esperar fins que regalin els pisos, que de seguir així caurà.

Els del PiT ha dit...

Clidice:
:-D Confesso que vaig tenir una mica aquesta sensació que dius mentre feia les fotos, imagino que si algú em va veure probablement pensaria de mi que no hi toco gaire...
;-)

kweilan:
:-) Doncs no hi havia gent per allà, però hi he passat avui i el rètol ja no hi és!
Els títols Larssonians que dius m’han solucionat la papereta d’haver de titular les meves xorrades...
;-)

P-CFACSBC2V:
:-D Sembla que la regalava, però estic convençut que hi havia gat amagat... gratant brots verds, és clar!
;-)

XeXu:
:-) Suposo que el problema és que ni regalant-la se’n pot fer negoci, ara per provar-ho...
;-)

Jordi:
:-D Ooooh! Ets un pocavergonya tu, eh?
Home no està pas mal pensat això que dius de colar l’avi com a ganxo per vendre, però l’hauríem d’emmordassar primer, oi?
;-)
Plaaafffs!!!
Culleres aviiii!!!

McAbeu:
No estic autoritzat a parlar d’això, perquè els diners negres no existeixen, són il•lusions òptiques de ments mal pensants, oi?
;-)
Aquest economista que cites hauria de rebre el premi nobel d’economia, eeeeing?
:-)

Assumpta:
Com ja he dit, ja no té el rètol posat, però és a Quissapon del Vallès, molt a prop de la capital comarcal... el carrer diria que té el mateix nom que la capital, però la capital que tant estimes, eh?
;-)

Cèlia:
Jo l’acceptaria... potser i en funció dels impostos
;-)

Ma-Poc:
Disculpa que et remeti a la resposta que dono a l’Assumpta :-)

Cris:
Sí? Tranquil•la que diuen que tot això el 2012 encara durarà! Petons :-)

bajoqueta:
Òndia noia! Ara tens avió privat i tot?
;-)

asimetrich:
Hi deu haver “gato amagado” (com diria el meu nebodet quan parla el seu castellà...
:-)

Què hem fet els del PiT darrerament?