dilluns, 30 de juny del 2008

Sis mesos de blog

En un comentari que vaig rebre ahir, en Rafi em felicitava pel primer mig any de blog. Sis mesos de vida, un nadó que deixa anar baves i s’arrossega pel terra a quatre grapes... al contrari que la meva gosseta Tora, que acaba de fer cinc mesos i ja borda i corre com un gos adult. És clar que l’equivalència de l’edat canina no és correspon amb la dels humans, però tampoc l’edat d’un blog es correspon a l’edat humana, o potser sí, perquè jo el veig una mica així.

M’agradaria poder penjar un escrit diari, però no en sé prou. Si ja em costa un munt despenjar el telèfon per trucar algú de seguida... necessito pensar-m’ho dues vegades abans de trucar per tenir clar què haig de dir.

Sóc força meticulós –paraula de la que probablement en Jesús M. Tibau en faria una desdefinició amb connotacions greco-hispànico-sexuals- i per això m’ho repenso sovint abans de fer clic al botó taronja que diu: PUBLICAR UN MISSATGE.

També és cert que si es tractés només d’escriure sense penjar-hi fotos, seria més senzill publicar escrits, però acompanyar cada post amb fotografies i enllaços és fer-lo més païble. L’altre dia, en Pep em confessava que sovint només es mira les fotos -com qui “llegeix” l’Interviú vaig pensar.

I és que no és fàcil per mi sintetitzar el què vull dir en quatre ratlles, sense anar més lluny: aquest escrit. Volia agrair la felicitació d’en Rafi i ja estic lluny de les quatre ratlles, i el què és pitjor, mentre escric penso que hauria de penjar una foto d’un nadó de sis mesos i una altra de la Tora, a més com he parlat d’en Tibau, també hauré d’enllaçar les seves desdefinicions per als qui no les conegueu i això em portarà un temps preciós del qual ara mateix no disposo, perquè d’aquí exactament a divuit minuts, haig d’estar a recollir els meus fills allà on fan activitats d’estiu i, és clar, encara m’haig de vestir...
Aquest post el deixo per més tard. Desar com a esborrany...
***********************************************************************

Ja són gairebé les onze de la nit i m’hi poso de nou. Ara sí hauré de preparar l’escrit per publicar-lo, ho haig de fer abans no arribin les dotze per ser fidels en la data, per tant aquí deixo d’escriure i prepararé les fotos.

Gràcies per recordar-me això dels primers sis mesos de blog, Rafi.
Per cert, el cadell pelat sóc jo, el pelut és la Tora.
***********************************************************************
Ara faré clic a PUBLICAR UN MISSATGE i després en prepararé la versió en castellà... bona nit i tapeu-vos, que comença a refrescar...

5 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

El temps corre en contra nostra, però no si sabem jugar i aprofitar-lo al màxim com ho fas tu.
Felicitats pel mig any.

Dani ha dit...

Moltíssimes felicitats, Sergi! I ara, a seguir postejant!
Una abraçada!

Els del PiT ha dit...

Jesús:
Admiro la teva regularitat i constància i haig de confessar, en veure la quantitat de posts que fas, que alguna vegada he pensat que tens un equip al darrera ;-)
Per cert, diumenge em vaig acabar de cruspir les Postres de músic i ara espero poder adquirir el viatge al "Cornudella de Montsant" per trobar el racó dalt del món que dius que tots tenim.

Dani:
Ja saps que admiro la teva capacitat de síntesi, l'humor dosificat i roent del teu Què diu que què?

Gràcies als dos
Salut i endavant companys!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Mig any ja és més que el que duren alguns blogs que no passen del primer o segon escrit.

Realment la constància és essencial per mantenir un blog i que al darrere hi hagi veritables coses per explicar.

felicitats Sergi i a seguir fent història en la catosfera!

Els del PiT ha dit...

Gràcies Víctor, comptes amb la meva admiració, així com els més de deu blogs que tens o més ;-)

Què hem fet els del PiT darrerament?