dilluns, 1 de desembre del 2008

Informació?

Com acostumo a fer de manera habitual, per obrir el correu de Hotmail haig de passar per la que suposo és la pàgina principal de benvinguda d'aquest. Allà, entre un munt d'informació de continguts diversos, aquest cap de setmana he trobat una notícia que m'ha deixat de pedra i m'ha fet pensar que encara no m'he recuperat del Jet Lag (que pesat que sóc, oi?)


La foto que acompanya el text és aquesta i pertany a AP (suposo que res a veure amb el Partit Juràssic de Fraga)

La notícia, per dir-li d'alguna manera, diu el següent segons la meva traducció:

Han passat 10 mesos des de la tràgica mort de Heath Ledger (si posen aquesta foto, imagino que Heath és aquesta noia, digueu-me simple...) i, òbviament, l'actriu encara continua consternada. (Home sí que ha d'estar consternada si fa deu mesos que és morta...) Durant una entrevista concedida a Newsweek, Michelle Williams, la mare de la filla de Heath Ledger, (...? Ah! La Michelle Williams és la mare, però no de la Heath, no! És la mare de la FILLA de la Heath... Cooomor?!? És a dir, que la filla és adoptada? És mare de la filla de la seva filla? Que em perdonin per la meva simplesa de ment, potser m'estic fent gran i no entenc les noves opcions parentals i familiars...) no va poder contenir les llàgrimes abans (Aquí s'han colat, ja que volien dir "davant"... imagino...) la menció del seu nom. (No sé per què no m'estranya...) "És tan trist", va dir la intèrpret de 28 anys d'edat. (Sembla que podria haver dit alguna cosa més, no? si amb 28 anys és mare de la filla de la seva filla...) Amb prou feines la jove intenta sobreposar-se: "Depèn. Què puc dir? Cada dia m'aixeco de manera diferent, (Doncs jo cada dia igual, el primer que faig és posar el peu dret a terra per allò de la superstició i m'aixeco de la mateixa manera, més que res és que al matí no tinc gaire ganes de fer posturetes), el dolor és com un riu en moviment". (I jo no tinc paraules...)

Com la història m'ha deixat perplex com a la majoria de vosaltres (espero), m'he posat a buscar informació, i amb el que he trobat he fet la meva composició, a veure si en treieu l'entrallat:

Han passat 10 mesos des de la tràgica mort de l'actor Heath Ledger i, òbviament, l'actriu encara continua consternada. Durant una entrevista concedida a Newsweek, Michelle Williams, la mare de la filla de Heath Ledger, no va poder contenir les llàgrimes davant la menció del seu nom. "És tan trist", va dir la intèrpret de 28 anys d'edat. Amb prou feines la jove intenta sobreposar-se: "Depèn. Què puc dir? Cada dia m'aixeco de manera diferent, el dolor és com un riu en moviment".

Res a dir, Michelle, rep el meu condol encara que sigui molt tard. També voldria acompanyar en el sentiment a tota la gent a qui hagi afectat en especial la mort precoç d'aquest actor. Demano disculpeu la meva ignorància així com el desordre mental del redactor de la notícia que m'ha fet caure en un parany per culpa d'una sola paraula: actor (la foto d'ell ja no caldria, però l'article hagués quedat més complet). Aquí penjo un dels molts homenatges que he trobat.



Després d'això em pregunto:

-Les presses justifiquen una desinformació com aquesta?

-És culpa del lector no saber que Heath era un actor?

-Ja se sap de què fan olor els núvols?

-Algú sap qui va matar a Laura Palmer?

-Necessitaré una setmana més per recuperar-me del Jet Lag?

8 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

sembla que no, però de vegades és difícil resultar clar i senzill

bajoqueta ha dit...

jajaja ai que no te recuperarem! A vore qui te manava anar-te'n tant lluny ;)

Els del PiT ha dit...

Jesus M. Sobretot quan qui escriu una notícia dóna per suposades algunes coses.

Tranquil·la Bajoqueta, que això diuen que no és crònic, el que passa és que jo crec que ja vaig néixer amb jet lag...

Garbí24 ha dit...

Crec que el que tenia jet lag era el que va escriure la noticia , ojala ens donesin les noticies de la crisis amb aquesta claretat , aixi la gent no estaria tant alarmada .

Estela ha dit...

cuesta recuperarse pero todo es posible... un beso y nos leemos ¿vale? adeu...

Els del PiT ha dit...

Ben vist, garbi24, però llegir la secció d'economia del diari seria com fer un sudoku... si és que no ho és ja!

Estela: gràcies pels ànims... muac, sí i vale. Benvinguda!

Ferran Porta ha dit...

Semblaré repel·lent però jo sí sabia qui era, quan he llegit aquest nom, perquè va protagonitzar una pel·li que em va agradar molt: "Brokeback mountain" (que, per cert, es podria lligar fàcilment amb el post que has escrit a continuació d'aquest, hehe)...

Salut.

Els del PiT ha dit...

He he he, Ferran, no sé perquè no m'estranya saber que tu ja el coneixies aquest nom... i no hodic amb segones. Jo no he vist la peli, però sí tinc certa noció de què va.

Què hem fet els del PiT darrerament?