dijous, 22 de gener del 2009

Decisió personal (canvi de nom)

Foto homenatge (origen del nom que he tingut al davant tant de temps sense adonar-me'n)

Si l’Artista (Tap-de-bassa) de Minneapolis Abans Conegut Amb El Nom De Prince ho va fer, per què no hauria de fer-ho jo... si sóc deu anys més jove que ell i faig 1,80?


Lectores i lectors:
Com haureu pogut comprovar (només els més observadors) he canviat la foto de capçalera i el nom del títol del blog (no he canviat l’autor per raons òbvies i perquè no hagués colat...).

Ja feia dies que hi donava voltes (la khalina ho sap), valorava l’opció de buscar un nou espai com va fer en Ferran amb “In Varietate Concordia, però ell és periodista i belluga pela llarga i jo, al preu que està el mercat, només aconseguiria la discòrdia amb la meva dona.



I per què?

Excusa mandrosa:

-"Un racó del meu petit món" té 20 lletres (Buf!) més 5 espais, a banda dels dos accents... total 25 (més el rotllo dels accents).
-"Personal i transferible"
té 21 lletres (coll...ns!) més 2 espais... total 23 (el meu número màgic i sense accents).

Excusa “patillera”:

Com ja fa 387 dies que va néixer "Un racó del meu petit món" i jo sóc de lletres, he resolt una complicada operació aritmètica arribant a aquesta deducció il·lògica:

3 + 8 + 7 = 18

La xifra màgica amb la que tants joves havíem somniat: 18.
18 de gran, 18 d’independent (com diu?!?), 18 de majoria d’edat en la que molts joves es canviaven el nom de pila com diuen a Castella (és per això que hi ha tants Máximos allà, ve del canvi de Duracell a Maxell).


Ho dic amb coneixement de causa: jo mateix abans em deia Falopieustaqui fins que vaig descobrir que em podien confondre per unes trompes.

Excusa més probable:

M’he cansat de veure cada dia la mateixa capçalera. Aquest any l’he encetat amb força optimisme (per fer front a la crisi global) i la foto del fanal no em transmet alegria (me l’estimo molt també, eh?). És per això que he procurat triar una foto que guardi certa relació amb l’anterior, la llum central. Curiosament la primera la vaig fer al davant d’una petita ermita (donant-li l’esquena) i aquesta és feta no fa gaire amb el meu mòbil (com la majoria) des de l’interior d’una altra ermita (sé sobradament que ningú premiarà aquest blog per les imatges, seria tan irònic com premiar-lo per... qualsevol altra cosa).

I ara jo em pregunto:

-Passar de donar l’esquena a l’església per acabar entrant-hi vol dir alguna cosa? És alguna mena de metàfora? Què m’està passant?
Que estrany...

El més estranyat seria el mossèn, com quan cada any beneeix per Sant Antoni els animals del poble i s’adona que les úniques cares conegudes són les dels gossos i d’altres bèsties...

Una altra excusa:

Hi ha molts blogs amb les paraules “racó” i “món” (com el més cops enllaçat des d'aquí: Tens un racó dalt del món, d'en Jesús M. Tibau).

-Sergi, Sergi!
-Maaaana'm...
-Pensa que de blogs personals n’hi ha molts més.
-Ja ho sé això! On vols anar a parar?
-Doncs que també usen la paraula “personal”...
-Au va no molestis ara, que estic parlant amb aquests senyors.

-Amb qui dius?

-Amb les lectores i lectors del nou PiT!
-Has dit pit? Que potser hi haurà pit i cuixa o cap i pota per aquí?
-Noooo! PiT són les sigles del blog, potser serà com l’acabi anomenant per casa i si, a més a més, això serveix per tenir la dona contenta esperant veure fotos del Brad Pitt... (instants després de visitar la informació d'aquest...) Òndia si en té 45 aquest!
-Vols dir que...
-Ves a pastar fang!

Lectores i lectors: Espero que aquest petit canvi sigui acollit tan de bon grat per tots vosaltres com ho ha estat per mi. A més, no ha d'alterar en res allò que veniu a fer a casa meva. Suposo que automàticament es canviarà l'enllaç de d'altres blogs amics que teletransporta cap aquí (si no és així ja ho descobriré).


Aquesta foto no ve ni a tomb (raider) perquè no es veu cap pit, però només és per compensar l'enllaç a la Viquipèdia que us teletransportarà a l'article del Pitt.

8.49h: Vaig acabar aquest post ahir a la 1.15h, quan era al llit em vaig adonar que realment el 2008 havia estat bixest, per tant l'operació aritmètica continua essent il·lògica i absurda. El resultat seria 19, que també era un número anhelat perquè deixaves de ser novell.


Vota'm al TOP CATALÀ!

18 comentaris:

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

Canvi de look per a un any 9. I tant! Renovar-se o morir.

I tant ens fa: pit o cuixa, però assadolla'ns! :-)

Garbí24 ha dit...

Si noi , bon canvi de look , el que no cal que modifiquis es el teu sentit de l'humor .

Ferran Porta ha dit...

Justa!, com diu en garbi24, amb PiT o sense PiT, l'important és que el nostre cronista no canviï. A més, penso que canviar de tant en tant és necessari! Ben fet.

PS: "periodista" i "pela llarga" són dos conceptes que, per definició, MAI no van a la mateixa frase :-)

Els del PiT ha dit...

Ei Víctor!
Prefereixo renovar-me... trio el PiT (excepte si parlem de pollastre a l'ast) i és justament perquè assadollo els altres que m'estic buidant (i sense diccionari... la de coses que s'aprenen a la Catosfera)
Per cert: juro (per la sageta que va llençar en Rebollo l'any 92 en direcció al pebeter olímpic) que he hagut de mirar tres vegades la paraula "diccionari", no et passa a tu que sembla que li manquen un parell de lletres?
;-)
______________________
garbi24: Així ho espero company!
Gràcies
:-)
__________________________
Molt bona aquesta Ferran, no em diràs que no t'ho he "posat a ou"?
XD
Salut!

Víctor Pàmies i Riudor ha dit...

És que està equivocada, al diccionari. Ha de dir diccitionari, of course!!!

Assumpta ha dit...

Ostres, quan t'he clicat des del meu blog (on segueixes sortint com "Sergi M.- Un racó del meu petit món" perquè al meu blog els noms de la llista la majoria els he posat jo afegint el nom de l'interessat al davant i tal, doncs si no, no sabria mai qui és qui)

Doncs, deia (torno a començar pequè el parèntesi era tan llarg que ja no sé per on anava)

Doncs, dic que, quan t'he clicat des del meu blog, em pensava que m'havia redireccionat a un lloc equivocat perquè m'he adonat a l'instant dels canvis jeje

I a qui el transferiràs? ;-)

Carme Rosanas ha dit...

Acceptem de bon grat els canvis i el nou look. Però l'enllaç avui mateix no el canviaré, com a homenatge i desgreuge al teu antic títol que tantes alegries ens havia donat. No sé qua n durarà l'homenatge. ja veurem. ;-)

dranaeo? Sergi, això no fa per tu... què coi vol dir?

Els del PiT ha dit...

És clar que sí, Víctor!
Ha ha ha...
____________________

Assumpta:
Des que vaig incorporar el blogroll (es diu així?) de la barra lateral, tot m'és més més més,però que m'és més fàcil (i no acceptaré cap memes)
;-)
Sort que has estat una d'aquestes persones observadores...
En quan a les transferències... no ho sé encara, penso continuar-lo jo, de moment he he he.
L'altre dia vaig descobrir no sé on ara mateix que podies saber el valor del teu blog i aquest... ronadava els 6.000 dòlars
;-)
___________________

Carme:
És un gest molt amable per part teva, de tota manera espero que el canvi es faci automàticament (excepte en els blogs que m'enllacen com el cas de l'Assumpta, als que hauré d'anar avisant)
Pensa que el localet és el mateix i espero continuar aportant petites espurnes d'humor en la mesura que la meva ment retorçada m'ho permeti.
En quan a la comprovació de paraules, que tant de joc ha donat en un fantàstic post que va fer l'Assumpta (inspirat en la quantitat de txorrades que et passen pel cap davant de les paraulotes estranyotes que blogger proposa i del qual em sento part implicada) haig de dir que l'he activat perquè vaig veure comentaris spam a casa de la bajoqueta i em va fer por rebre'ls jo també (eren de links a pàgines de joies i complements amb el risc que comporta que la meva dona hi caigui)
Dranaeo? Ho hauré de buscar en un diccitionari, suposo... ja t'ho diré si la trobo, ara hauria d'anar a dormir si no vull caure un altre cop en el bucle de refredats anterior.
:-)
_______________
Gràcies a tots els observadors que s'han adonat del petit canvi
;-)

khalina ha dit...

Em sento una mica còmplice dels canvis... clar que ja ho anaves dient als comentaris. I bé, al final no ha quedat tan curt jeje, però si a tu t'agrada més. A part pots jugar amb el pit (les sigles, no malpenseu).

Si abans de publicar, fas com si vulguessis programar el post (clic a baix en "opcions", pots posar una altra data anterior i canviar l'hora, i ho respecta. Així tindries els 18 :)

Doncs bé, felicitats pel canvi de look, i pensa en fer una festeta de reinauguració. La gent quan fa reformes sempre ho celebra.

Per cert, ara la que està refredada, baby mocossete i nas vermell sóc jo. BUaaaa

Els del PiT ha dit...

khalina:
Entenc perfectament que et sentis còmplice del canvi, jo em sento una mica còmplice pel teu refredat. No m'estranya gens que l'hagis agafat: la setmana passada amb el monogràfic que vaig fer dedicat al meu constipat vaig deixar el blog ple de microbis (és aquest el veritable motiu del canvi de nom) i tu, lectora inconscient, vas venir sovint a veure'm... al blog, eh?
Ho dic per la meva dona -que, per ironies de la vida, aquesta nit ha somniat que jo li posava les banyes (mmmm... ja he notat cert cansament aquest matí)- i també per la teva parella, en Wow, que com no n'he vist cap foto, no puc mesurar (de manera conscient) l'abast del risc que corro dient tot això...

Festeta dius?
Sí, per celebracions estic jo després de posar-li les banyes a la Penélope tota la nit...
;-)

Anna ha dit...

Bon canvi Sergi, m'agrada. Jo com l'Assumpta, tinc al link com a Sergi i no he vist el canvi fins que he entrat. El que espero és que l'autor segueixi sent com abans, enginyós, irònic i divertit, encara que segur que saps posar-te seriós quan cal.

Els del PiT ha dit...

Anna:
De fet "tots els camins duen a Roma" en aquest cas, és per això que no he creat una nova adreça. Si ho mirem bé:
http://elmeumonpetit.blogspot.com/ ja fa referència al nou nom:

el meu món...
PE(RSONAL)T I T(RANSFERIBLE),com diem a poble: "falta personalt" (en un partit de bàsquet, eh?)

"... enginyós, irònic i divertit, encara que segur que saps posar-te seriós quan cal." (Això va de pet al meu "currículus beatle", com diu aquell)
Salut!

Jesús M. Tibau ha dit...

el nom no fa la cosa i ja veig que l'esperit del blog continua. Espero que amb aquest canvi de nom no deixis de considerar el meu blog com una mena de germà.

Els del PiT ha dit...

"Tens un racó dalt del món" sempre serà considerat per mi com el germà gran que mai vaig tenir...

***(sonen unes notes dolces de piano)***

T'ho vaig confessar un cop i ho tornaria a fer mil vegades si calgués. El dia que "googlejant-me" aparegué el teu blog, em vaig sentir identificat i al poc m'enviaves el teu comentari, que recordo com si fos ahir, malgrat que aviat farà un any:

***(més notes de piano...)***

"Caram! Tenim un parell de blocs amb un nom molt semblant, no?
Salutacions des de l'Ebre"
(5/03/08)

I des de llavors...
Gràcies Jesús!

Ma-Poc ha dit...

De tant en tant va bé això de canviar de pentinat ;). Com ja s'ha dit per aquí, veig que el canvi de look no comporta cap canvi en el gran sentit de l'humor dels teus posts!!!!!

Els del PiT ha dit...

Ma-Poc:
No ho diguis gaire alt això del pentinat que en això sóc molt clàssic (ep! Ho diu ma mare, que és la millor perruquera del món).

De fet, acabo de penjar el post Agredolç i m'he plantejat de no fer-ho perquè s'allunya de la línia d'aquest any, però què hi farem...
Salut!

khalina ha dit...

No sé si anar a l'OCU a veure si puc treure't alguna cosa com a causant del meu refredat! Em pagues les claudines? jeje. De fet jo prenc fluimil per disoldre mucositats. I com ara sentia una mica de mal de coll m'he pres Varidasa, un desinflamatori que va molt bé per les cordes.
I amb qui li posaves banyes a la Penelope?
a)Amb l'Angelina que surt a la foto?
b) Amb el seu marit? (o sigui amb el Pit)
c) O amb el Ken Follet (ataca de nuevo, després de tu estar gelós d'ell)
Espero que fos amb l' a) jaja. Però els somnis, somnis són

Els del PiT ha dit...

Aaaaltoooo!!!

El somni no era meu, era de la meva dona i no sap amb qui li posava les banyes :-(
(a mi m'agradaria saber amb qui me'n vaig al llit).

Però de les opcions que em planteges:
Deixa que pensi...

La (a) potser seria amb la que em quedaria, si ella em deixés (suposo que jo hauria d'acceptar que ella anés amb "l'altre" Pitt...

La (b) també és una opció vàlida (sempre i quan ens referim al PiT blog)

La (c) no, perquè encara no he començat a llegir la totxaneta del Ket Fo...

Gràcies per la teva proposta, és divertida :-)

Què hem fet els del PiT darrerament?